I can't upload my avitar

Post your board problems, or suggestions for improvement here.

Moderator: Chris Coker

rc240z
Posts: 163
Joined: Fri Feb 18, 2005 5:01 pm
Location: San Diego
Contact:

I can't upload my avitar

Postby rc240z » Mon Sep 17, 2007 7:22 pm

Chris,

For some reason I cannot upload my avitar, it worked before. Since the last outage I have not been able to upload my avitar. I keep getting s scripting error.

Ron
Datsun Saves!

Chris Coker
Site Admin
Posts: 427
Joined: Sat Jan 11, 2003 6:42 am
Location: Washington Twp, MI
Contact:

Postby Chris Coker » Mon Sep 17, 2007 8:33 pm

Thanks for the heads up. I'll look into it.
Chris C.

Chris Coker
Site Admin
Posts: 427
Joined: Sat Jan 11, 2003 6:42 am
Location: Washington Twp, MI
Contact:

Postby Chris Coker » Tue Sep 18, 2007 8:07 am

Ron,

For starters, can your change your email? That excite address keeps bouncing back. So anytime you request a message when the board is updated, it gets bounced back to me, and you don't get your message. :)

Chris
Chris C.

Chris Coker
Site Admin
Posts: 427
Joined: Sat Jan 11, 2003 6:42 am
Location: Washington Twp, MI
Contact:

Postby Chris Coker » Tue Sep 18, 2007 8:09 am

Ron, If you can email me the pic you'd like to use as an avatar, perhaps that will help me debug what is going on.

Thanks!
Chris C.

jake7140
Posts: 36
Joined: Fri Mar 30, 2007 8:45 pm
Location: Racine, WI
Contact:

I can't change avatar either

Postby jake7140 » Thu Sep 27, 2007 10:21 pm

Get some major errors regarding can't modify header or something. Also had trouble when posting my race report, had to do it twice. Interestingly, the board crashed right after I tried to post an earlier race report. Am I corrupt??!

Thanks

Chris Coker
Site Admin
Posts: 427
Joined: Sat Jan 11, 2003 6:42 am
Location: Washington Twp, MI
Contact:

Postby Chris Coker » Fri Sep 28, 2007 5:32 am

Still working on the avatar problem. Thanks for your patience. At least the spam problems has been fixed, which will give me more time to work on improvements/fixes.

If you see an error, if you can copy and past the exact text, and send it to me in an email, that will help me home in on the problem.
Chris C.

jake7140
Posts: 36
Joined: Fri Mar 30, 2007 8:45 pm
Location: Racine, WI
Contact:

Postby jake7140 » Fri Sep 28, 2007 7:53 am

Chris Coker wrote:Still working on the avatar problem. Thanks for your patience. At least the spam problems has been fixed, which will give me more time to work on improvements/fixes.

If you see an error, if you can copy and past the exact text, and send it to me in an email, that will help me home in on the problem.


Errors emailed!

jake7140
Posts: 36
Joined: Fri Mar 30, 2007 8:45 pm
Location: Racine, WI
Contact:

Postby jake7140 » Fri Oct 12, 2007 8:19 pm

Chris,
was also able to click on the link in the first warning line of the error message and then got this page:

The requested URL /phpBB2/function.move-uploaded-file was not found on this server.

Maybe that's it?

Chris Coker
Site Admin
Posts: 427
Joined: Sat Jan 11, 2003 6:42 am
Location: Washington Twp, MI
Contact:

Postby Chris Coker » Sun Oct 14, 2007 6:45 am

I'm still working on this Steve, I'm not sure I ever received the orginal error messages. Could you try sending those again, or just posting them here.

Thanks, and sorry for the trouble.
Chris C.

jake7140
Posts: 36
Joined: Fri Mar 30, 2007 8:45 pm
Location: Racine, WI
Contact:

Postby jake7140 » Tue Oct 16, 2007 11:59 pm

Chris,

Here is the main error listing I get when trying to upload from my PC:

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/7416077744715962260f6f.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /usr/local/psa/home/vhosts/risensonracing.com/httpdocs/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpK1dczD' to './images/avatars/7416077744715962260f6f.jpg' in /usr/local/psa/home/vhosts/risensonracing.com/httpdocs/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/psa/home/vhosts/risensonracing.com/httpdocs/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /usr/local/psa/home/vhosts/risensonracing.com/httpdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/psa/home/vhosts/risensonracing.com/httpdocs/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /usr/local/psa/home/vhosts/risensonracing.com/httpdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/psa/home/vhosts/risensonracing.com/httpdocs/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:288) in /usr/local/psa/home/vhosts/risensonracing.com/httpdocs/phpBB2/includes/page_header.php on line 486

jake7140
Posts: 36
Joined: Fri Mar 30, 2007 8:45 pm
Location: Racine, WI
Contact:

WORK-AROUND

Postby jake7140 » Wed Oct 17, 2007 12:16 am

WORK-AROUND DISCOVERED!

- Using the "Link to off-site Avatar:" option for the avatar works perfect,
- Trying the "Upload Avatar from a URL:" it looks like it works, but nothing really happens,
- Using the "Upload Avatar from your machine:" generated the listed errors.

But I now have an avatar, and so can everyone else who lost theirs (if they can post pictures to an internet location). I could store some and give the URL to my home server if needed.

Chris Coker
Site Admin
Posts: 427
Joined: Sat Jan 11, 2003 6:42 am
Location: Washington Twp, MI
Contact:

Postby Chris Coker » Wed Oct 17, 2007 7:46 am

Ok, that's a good workaround, but I still need to fix what's broken. Based on the feedback you gave me, it looks like there may be some permissions that just need to be fixed on a file and or folder. Seems like I may have had to do that when I originally set up the board, and everything most likely got reset when I reloaded the board after "everything went horribly wrong".
Chris C.

jake7140
Posts: 36
Joined: Fri Mar 30, 2007 8:45 pm
Location: Racine, WI
Contact:

Postby jake7140 » Wed Oct 17, 2007 10:30 pm

caveat: I've never run a board, so I don't really know what I'm talking about, but this looked close: http://forums.cacti.net/about23232.html

References ntfs/system rights. I'll go back to something I know about now... sleep.

Good luck Chris and thanks for even running the board.

Chris Coker
Site Admin
Posts: 427
Joined: Sat Jan 11, 2003 6:42 am
Location: Washington Twp, MI
Contact:

Postby Chris Coker » Sat Oct 27, 2007 7:36 pm

Ok, I think I may have fixed the avatar uploading issue. If someone can give it a go, and give me some feedback, that would be great!
Chris C.

Mike Unger
Posts: 55
Joined: Fri Jan 17, 2003 11:14 am
Location: Gloucester Point, VA

Postby Mike Unger » Mon Oct 29, 2007 10:06 am

Chris,

I was able to upload my avitar. Good work! Thanks.

Mike
Mike Unger


Return to “Board Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest